Aanwezigheidsformulier Covid-19

Welkom op de Registratiepagina "Covid-19" van Bistro Taccoen

Dit formullier dienst slechts door 1 persoon per tafel ingevuld te worden.


Waarom vragen we dit? De Nationale Veiligheidsraad heeft op 23 juli 2020 beslist dat horecazaken de aanwezigheid van hun gasten moeten noteren. Deze maatregele is er vooral om jou, je familie, vrienden en de andere klanten beter te kunnen beschermen. Jouw en hun gezondheid staan op nummer één!


Wat gebeurt er met je gegevens? We begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens. We verwerken de gegevens in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. We houden je gegevens bij voor een duurtijd van 14 dagen, waarna die onherroepelijk worden vernietigd. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruiken we je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie.

Waar kan ik terecht met vragen? Heb je vragen hierover, je kan steeds een mailtje sturen naar bistrotaccoen@vvw-gent-leie.be
 

Met het invullen van dit formulier ga ik akkoord met de gegevensverwerking onder artikel 6, c van de GDPR) en het relevante Ministerieel Besluit.